PÅBESØGHOS

FIND VENNER HER

PÅBESØGHOS

FIND VENNER HER

Vilkår og betingelser

Betaling og levering:

Efter dit køb, har du sikret dig en plads i en gruppe som passer til dig, i forhold til alder og geografi (Max 50 km.)

Din transaktion vil gå igennem med det samme, men du skal være opmærksom på at din fuldendte gruppe, kan tage tid. 

Jeg vil gøre mit ypperste for at grupperne bliver sat i værk hurtigst muligt. 

Løbende sørger jeg for at holde dig opdateret og du vil få besked, når du kan gå i gang med forberedelserne.

Hvis du har bestilt en varer udover min ydelse, leveres den digitalt inden for 2-3 hverdage. 

Priserne er angivet i kroner inklusiv moms. 

Fortrydelsesret:

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Denne returret gælder dog ikke tilkøb af underholdningskatalog eller musiklister. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Sådan bruger du fortrydelsesretten

Hvis du har fortrudt dit køb, skal du skrive til mig hurtigst muligt på cbmanagement@outlook.dk, så vil jeg hjælpe dig med din returnering. 

Du kan også benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse Når du fortryder, refunderer jeg betalingen modtaget fra dig. Jeg tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Fortrolighedspolitik:

Jeg forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Jeg vil ikke afsløre information om kunderne til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Jeg vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

PÅ BESØG HOS er dataansvarlig, og jeg sikrer at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med GDPR lovgivningen.

påbesøghos

INFO

Kontakt

Vilkår og betingelser

CVR - 43812955

+45 27590143

Cbmanagement@outlook.dk

Følg med på Instagram: @Paabesoeghos